Ardahanlılar İstanbul'da Bal Festivali'nde buluşacak

Ardahanlılar İstanbul'da Bal Festivali'nde buluşacak

Merkez İstanbul Şişli’de bulunan ve çatısı altında 64 derneğin bulunduğu Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED), 2. Dev organizesine hazırlanıyor.

Geçtiğimizi yıl İstanbul Maltepe’de düzenlenen ve 4 gün içinde 1.5 milyon insanın ziyaret ettiği 1. Ardahan’ı Tanıtma Günleri'ni gerçekleştiren ARDAFED 4-8 Temmuz günlerinde de İstanbul’un Avrupa Yakası'nda Ardahan Günleri Bal Festivali düzenleyecek.

Yöresel sanatçıların yanı sıra yöresel ürünlerin sergileneceği, yöresel giyim kültürünün sergilendiği defilenin gerçekleşeceği Ardahan’ı Tanıtım Günleri Bal Festivali 4-8 Temmuz günlerinde Bakırköy Botanikpark’ta 4 günlük bir etkinlikle yapılacak.

Yaklaşık bir milyon insanın ziyaret etmesi beklenen Ardahan’ı Tanıtma Günleri Bal Festivali öncesi hazırlıklarına devam eden ARDAFED Ardahan’ın İstanbullulara en iyi şekilde tanıtmak için 10 bin adet bir gazetede bastırdı.

4-8 Temmuz Günlerinde İstanbul Bakırköy’de gerçekleşecek olan 2. Ardahan’ı Tanıtma Günleri için çalışmalarını hızlandıran ve yeniden İstanbul’un her yerine Ardahan’ın adını yazdırmayı hedefleyen ARDAFED 1 Temmuz Pazar günü saat 16.00’da Bakırköy Botanikpark’ta Ardahan İl, İlçe ve Köy Derneklerinin Başkan ve Yöneticileri'nin yanı sıra Ardahanlı işadamı ve gazetecilerle de bir araya gelecek.