Avcılarda çocuklar istedi... Başkan yaptı

Avcılarda çocuklar istedi... Başkan yaptı

Geçtiğimiz gün Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’ın konukları Avcılar Denizköşkler Mahallesi Güngör Tekiner Anaokulu öğrencileriydi. Öğretmenleri ile birlikte Avcılar Belediye’sini ziyaret eden çocuklar Belediye Binasını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Çocuklar daha sonra Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’ı makamında ziyaret ettiler. Çocuk ve gençlerin taleplerine karşı  duyarlılığıyla bilinen Başkan Toprak, ziyaret esnasında; çocuklardan istek ve taleplerini sordu. Çocuklar, okul bahçelerine çiçek dikilmesini istediklerini Başkan Toprak’a ilettiler.  Bunun üzerine Başkan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerine talimat vererek ertesi gün , çocukların isteklerini yerine getirdi.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak :   ‘’Onlar bizim çiçeklerimizdir. Avcılar Belediyesi olarak Kent Enstitüleri ve Çocuk Evlerini göreve geldiğimiz zaman kurduk. Burada, Köy Enstitülerinden aldığımız bilgi ve birikimle, kentine ve ülkesine karşı sorumlu bireyler  yetişmesi doğrultusunda  eğitimlerimiz devam etmektedir.  Ulu önder Atatürk’ün izinde ilerde hepiniz vatana ve millete faydalı bireyler olacaksınız. Sizler bizim geleceğimiz olarak bu ülkenin teminatısınız. Annelerinize, babalarınıza  ve öğretmenlerinize  selamlarımı iletiyorum.  Bu güzel ziyaretiniz için hepinizin   yanaklarınızdan öpüyorum‘’ dedi.