Bakırköy Belediyesi'nden dev hizmet: 5 bin çocuğa ücretsiz yaz spor okulu

Bakırköy Belediyesi'nden dev hizmet: 5 bin çocuğa ücretsiz yaz spor okulu

Bakırköy Belediyesi, okulların kapanmasının ardından Bakırköylü 7-14 yaş arası çocukların katıldığı ücretsiz Yaz Spor Okullarının startını verdi.

Bakırköy Belediyesi’nin öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri sağlamak amacıyla düzenlediği ücretsiz Yaz Spor Okulu açılışı Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun da katıldığı  tören ile başladı.                                                                    

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde iki haftalık periyotlarla yaklaşık 5 bin çocuğumuzun kayıt yaptırdığı ücretsiz Yaz Spor Okulu’nda 9 farklı branşta eğitim verileceğini söyledi.

“Karne Sizden Yaz Spor Okulu Bizden” sloganıyla başlayan kursların açılışında Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu “Eğitim ve Spor önceliğimizdir” diyerek başladığı konuşmasında şunları ifade etti: “İlçemizde hizmet veren bütün okullara fiziki altyapısından laboratuvarlarına, iç dış boya badanasından tadilat ve tamirat işlerine, Atatürk köşelerinden dersliklerine ve çevre düzenlemelerine varıncaya kadar Belediyemizin imkanları dahilinde yerine getirmeye çalışıyoruz.  Eğitim alanında her yıl binlerce çocuğumuzun eğitimine katkı sunmamızın yanında yaz tatillerinde en verimli geçirmeleri için spor yapıp eğlenebilecekleri hizmetleri de sunuyoruz. Bu çalışmalar bizim yüz akı çalışmalarımız. Yaz boyu yaklaşık 5 bin çocuğumuz iki haftada bir değişmek üzere Bakırköy Belediyesi  Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’ndeki ücretsiz  kurslarımıza katılacak.”