Bakırköy Belediyesi'ne teşekkür

Bakırköy Belediyesi'ne teşekkür

Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi ile Atatürk Spor ve Yaşam Köyü Engelliler Merkezi  Omurga Atölyesi’nde stajlarını tamamlayan öğrenciler; başta Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu olmak üzere Bakırköy Belediyesi çalışanlarına bu imkanı kendilerine verdikleri için teşekkür ettiler.  

Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Atatürk Spor ve Yaşam Köyü Omurga Atölyesinde staj yapan öğrenciler; meslek hayatlarıyla ilgili yararlı bilgiler edinmenin yanı sıra pratik yapma imkanını da fazlasıyla bulduklarını ifade ettiler.
 
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “ Gerek Bakırköylüye gerekse Bakırköy dışından da gelen hastalarımıza uzman doktor, fizyoterapistler ve fizik tedavi ve rehabilitasyon teknikerleri gözetiminde ücretsiz hizmet veren fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezimiz ile engelliler merkezimiz;   hastalarımıza şifa olurken öğrencilerimize staj imkanı vermesi bizi çok mutlu ediyor. Verilen hizmet açısından Türkiye’de konusunda uzman hocalarımızda beğenisini kazanan merkezlerimizde;  stajlarını tamamlayan öğrencilerin  burada edindikleri pratik ve bilgilerden dolayı duydukları memnuniyet bizim için önemli. Tüm öğrencilerimize bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”