Bakırköy'de çocukların dilekleri gerçekleşti

Bakırköy'de çocukların dilekleri gerçekleşti

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Capacity AVM’ye konan “Dilek Ağacı”na yeni yıl öncesi dileklerini asan Bakırköylü dar gelirli ailelerin çocukları  dileklerine kavuştular.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun da katıldığı etkinlikle, çocuklara hayalini kurdukları dilekleri verildi. Etkinlikte bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yeni yıl öncesi yüzlerce çocuğun dileklerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi:” Çocuklarımızın  yeni yıl öncesi gerçekleşmesini istedikleri dilekleri arasında;  bisiklet, bilgisayar, oyuncak ev, uzaktan kumandalı akülü araba, mont, bot, spor ayakkabısı, eşofman takımı,  top, paten, nevresim takımı, battaniye ve çeşitli oyuncaklar bulunuyordu.

 Çocuklarımızın bu dileklerini “Dilek Ağacı” ile yeni yıl öncesi başta Türk Anneler Derneği Bakırköy Şubesi ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği Bakırköy Şubesi yöneticileri, Capacity AVM  ile  alicenap, cömert ve hayırsever Bakırköylülerin katkılarıyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müdürlüğümüz personeli ve muhtarlıklar tarafından evlerine gidilerek talepleri alınan çocuklarımızın dileklerinin gerçekleşmesiyle bu gülen yüzlerini görmek bizi de çok memnun  ediyor.”

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ayrıca Türkiye’nin neresinde olursa olsun tüm çocuklara da “7 Bölge 7.000 Çocuk Kampanyası” ile de destek verdiklerini ifade etti. Başkan Kerimoğlu sözlerini başta çocuklar olmak üzere tüm insanlığa yeni yılın sağlık, huzur, barış ve sofralarında bereket getirmesini dileyerek noktaladı.