Bakırköy'de sünnet şöleni coşkusu yaşandı

Bakırköy'de sünnet şöleni coşkusu yaşandı

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü organizasyonuyla Bakırköy’deki 5 özel hastanede sünnet ettirilen çocuklar Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı’nda düzenlenen sünnet şöleniyle anılarında unutamayacakları bir gün yaşadılar.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun da katıldığı sünnet şöleninde çocuklar; palyaço eşliğinde oyunlar oynadı, tahta bacakla fotoğraf çektirdiler, illüzyonistle eğlendiler, yüzlerini boyattılar.
 
Sünnet çocuklarına altın ve oyuncak hediye eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da şölende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yaklaşık 500 çocuğumuzun sünnetini Türkiye’nin en modern hastanelerinde steril ortamlarda, cerrahi müdahale ile gerçekleştirdik. Bu önemli günlerinde Bakırköy Belediyesi olarak yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyduk. Bugün de anılarında her zaman çok güzel yad edeceklerini umduğum sünnet şölenlerini gerçekleştirdik. Çocuklarımıza hayatlarının her gününü bugünkü kadar mutlu, enerjik, keyifli ve güzel geçirmelerini diliyorum. Çocuklarımızın sağlık, mutluluk ve başarı her zaman yanlarında olsun. Ayrıca Bakırköy’deki 5 özel hastanemizin yöneticilerine ve doktorlarına, sünnet şölenimize sponsor olan tüm firmalarımıza çok  teşekkür ediyorum.”