Bakırköy Ramazan'da Botanik Park'ta

Bakırköy Ramazan'da Botanik Park'ta

Bakırköy Belediyesi tarafından 5.si düzenlenen “ Ramazan Eğlenceleri” bu yıl da Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı’nda düzenlenecek.

14 Haziran Perşembe akşamı son bulacak Ramazan Eğlencelerinde; her akşam saat 21.30’da başlamak üzere solist ya da koro konserleri yer alacak.

Bütün Bakırköylüleri, İstanbulluları ücretsiz gerçekleşecek konserlere davet eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, konser programının www.bakirkoy.bel.tr internet sitesinden ve belediyenin sosyal medya hesaplarından takip edilebileceği bilgisini verdi.

İFTAR YEMEĞİ BOTANİK PARK VE DR. SADİ KONUK EĞİTİM-ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE

Öte yandan Bakırköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her akşam Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı ve Dr. Sadi Konuk Eğitim-Araştırma Hastanesi önünde yurttaşlara iftar yemeği ikram edilecek.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu  yaptığı açıklamada şunları söyledi:”  Bu yıl Ramazan ayı boyunca Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı ile Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde halkımıza iftar yemeği ikram edeceğiz. Metro ve metrobüs durakları  yanında da iftar yemeği dağıtımımız sürecek. Ayrıca her akşam değişik bir mahallede olmak üzere mahalle iftarlarımız da olacak. Mübarek Ramazan ayında;  ülkemizde ve yakın coğrafyamızda yaşanan acıların son bulmasını temenni ediyorum. Ramazan ayının İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.”