Banu Özdemir'in Adalet Günlüğü YURT'ta

Banu Özdemir'in Adalet Günlüğü YURT'ta

İstanbul Milletvekili ve Hürriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu'nun tutuklanması ile artan adalet arayışlarına tercüman olmak isteyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Adalet Yürüyüşü"nü ilk günden itibaren izleyen Banu Özdemir'in "Adalet Yürüyüşü Günlüğü" YURT'ta...

Adalet Yürüyüşünü baştan sona tamamlamaya kararlı olan Banu Özdemir, saatlik "kısa molalar"ın dışında yürüyüş alanını terk etmeyerek hiç ara vermedi.

Özdemir, 8-9 Temmuz tarihleri atasında Maltepe Ceza evi önünde tamamlanacak Adalet Yürüyüşü'nün tamamına katılacak, yürüyüş  güncesini de sizlere açacak.

BANU ÖZDEMİR KİMDİR?

İzmir CHP Eski İl Başkan Yardımcısı. Kurultay Delegesi. Karşıyakalı. İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği Bölümü okudu. 16 Nisan referandumu öncesi de İzmir'den Van'a uzanan bir çizgide yurdu adım adım gezdi. Siyaset bilimcisi ve gezgin.

Banu Özdemir işitme engelli teyzesi nedeniyle öğrendiği işaret dilini de kullanarak referandumda neden 'hayır' denmesi gerektiğini anlattığı video hazırlamıştı. Video, sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla 15 milyonu aşkın kişi tarafından izlenmişti.