Başkan Akgün, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadı

Başkan Akgün, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu bayramda da geleneği bozmayarak ilçenin mahallelerini tek tek gezerek, Büyükçekmece ailesi ile bayramlaştı.

Geleneği sürdürdü

Ramazan Bayramı’nın birinci gününde yeni belediye binasında gerçekleşen geleneksel bayramlaşma töreninden sonra Büyükçekmece’nin mahallelerini gezen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 7’den 70’e herkesle bayramlaştı. Her bayramda sürdürdüğü bu geleneği bu yılda devam ettiren Başkan Akgün, çocukları çeşitli hediyelerle sevindirirken büyüklerinde ellerinden öperek bayramlarını kutladı. Bayramlaşma sırasında ilçe halkından gelen talep ve önerileri de dinleyen Başkan Akgün’e belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri eşlik etti.

Akgün’den Sarısaltıkoğlu’na vefa

Ramazan Bayramı nedeniyle aile büyüklerinin kabristanını ziyaret edip dua eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren belediye meclis üyesi Emre Sarısaltıkoğlu’nu unutmadı. Sarısaltıkoğlu’nun mezarı başında bir süre dua eden Başkan Akgün, “Çok değerli meclis üyemiz, halk ozanımız Emre Sarısaltıkoğlu yeri doldurulamaz gerçek bir dosttu. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” ifadesini kullandı.