Başkan Akgün, güne kadınlarla spor yaparak başlıyor!

Başkan Akgün, güne kadınlarla spor yaparak başlıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, güne spora gönül veren Büyükçekmeceli kadınlarla birlikte spor yaparak başladı

“Büyükçekmece’yi örnek bir noktaya getireceğiz”
 
Büyükçekmece Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından “Dışarda Spor Var” sloganıyla başlatılan sahillerde sabah sporu etkinliği her bölgede devam ediyor.
Kordonboyu’nda spora gönül veren yaklaşık 150 kadının katıldığı sabah sporu etkinliğine zaman zaman katılarak kadınlarla birlikte müzik eşliğinde spor yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece’deki spor faaliyetlerini, spor altyapısını devam ettirerek Türkiye’de örnek bir noktaya getirmeye çalışıyoruz” dedi.
 
“Sahillerimiz her türlü spor faaliyetine hazır”

 
Başkan Akgün sabah sporu sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Kadınlarımızın her sabah güne spor yaparak başlamaları güzel bir sosyal faaliyettir. Büyükçekmece sahillerimizin tamamı vatandaşlarımızın her türlü sporu yapması için hazır, herkesi spor yapmaya bekliyor. İster bisiklete binsin, ister yürüyüş yapsın, isterse tenis, voleybol, basketbol gibi diğer spor faaliyetlerini yapsın. Büyükçekmece’de spora gönül veren kadınlarımız her sabah erken toplanıyorlar, belediyenin tahsis ettiği spor hocalarının eşliğinde önce Kordonboyu’nda 3 kilometre yürüyorlar daha sonrada toplu sporlarını yapıyorlar. Ve her günde bu zincire yeni yeni halkalar ilave ediliyor. Bugün bende spor faaliyetlerine katıldım.”
Başkan Akgün daha sonra sabah sporu etkinliğine katılan kadınlarla birlikte Büyükçekmece Belediyesi’nin yapımı tamamlanan yeni hizmet binasına kadar yürüyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.