Başkan Akgün: Güzelce’ye yakışan bir meydan yapıyoruz

Başkan Akgün: Güzelce’ye yakışan bir meydan yapıyoruz

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Güzelce Mahallesi’nde gerçekleştirmekte olduğu meydan düzenleme çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Güzelce’nin şehircilik anlamında beklediği hizmetlerin bittiğini belirterek; “Bundan sonraki hizmetlerimiz estetik anlamda olacak. Yeniden düzenlediğimiz meydan çalışması ile de Güzelce’ye yakışan bir meydan yapıyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALIYOR

Proje tamamlandığında Güzelce Meydanı’nın, denize yakın konumu ve parkları sayesinde gözde merkezlerden biri haline gelmesi hedefleniyor. Vatandaşlardan da yoğun ilgi gören çalışmalarda yol, kaldırım, tretuvar, aydınlatma, park alanları, çevre ve peyzaj düzenlemesi gibi pek çok yenileme yapılıyor. Yaz aylarında artan nüfusuyla tatilcilerin uğrak noktası haline gelen Güzelce Mahallesi modern ve prestijli bir meydana kavuşuyor.

GÜZELCE DAHA DA GÜZELLEŞECEK

Büyükçekmece’de yapılan çalışmalarını sık sık yerinde denetleyen Başkan Akgün, Güzelce Meydanı’ndaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Teknik ekibiyle birlikte projeyi değerlendiren Başkan Akgün şunları söyledi; ”Geçtiğimiz yıl yapmış olduğumuz meydan düzenlemeleriyle oldukça güzel ve modern meydanları ilçemize kazandırdık. Güzelce Meydanı tarihiyle Büyükçekmece’nin önemli noktalarından biri konumunda. Zamanla ihtiyaç duyulan tüm yol ve meydan düzenleme çalışmalarını eksiksiz olarak uygulamak üzere ekibimle yoğun mesai harcıyoruz. Güzelce’nin çehresini değiştirecek olan çalışmalar meydan ve çevresinde tüm hızıyla sürüyor. Güzelce’ye yakışacak bir meydan haline yapıyoruz. Güzelce’nin altyapı ve imar planı çalışmaları da bitti. Güzelce halkımızın şehircilik anlamında beklediği en önemli hizmetler bitmiştir. Bundan sonraki hizmetlerimiz estetik anlamda yapılacak hizmetler olacaktır.”