Başkan Akgün’e 2 başarı ödülü

 Başkan Akgün’e 2 başarı ödülü

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tek Rumeli TV ve Türkiye Basın Birliği tarafından “En Başarılı Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tek Rumeli TV ve Türkiye Basın Birliği tarafından “En Başarılı Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

Haftasonu gerçekleşen her iki ödül törenine de katılan Başkan Akgün, uzun bir belediye başkanlığı dönemi olmasına karşın heyecanını hiçbir zaman kaybetmediğini belirterek; “Bu ödüller heyecanımızı daha da arttırıyor” dedi.

'ÇOK ANLAMLI VE ÖNEMLİ BİR ÖDÜL'

Balkanların ve Rumeli’nin güçlü sesi Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen geleneksel “Rumeli’nin En’leri” ödül töreninde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e Rumeli ve Balkanlara yapmış olduğu başarılı hizmetlerden ötürü 2017 Yılı En Başarılı Belediye Başkanı Özel Ödülü” verildi. Tek Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal tarafından kendisine takdim edilen ödülü alan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şunları söyledi:

“Tek Rumeli TV, Balkan kültür ve sosyal hayatına çok önemli katkı sağlıyor. Bizim yanımızda da yer alıp, belediyelerimizin yapmış olduğu kültürel ve sosyal faaliyetlerimizi de duyurup destek oluyorlar. Muhalefette olan belediye başkanları olarak ne yazık ki her ekranda yer bulmamız mümkün değil. Ama kültür ve sanat herkesin ortak paydasıdır. Bunlarda da ayrıcalık yapılmasını kabullenmek pek mümkün değil. Ama Tek Rumeli TV, Rumeli ve Balkanlarda ülkemiz adına çok güzel şeyler yapıyor. Oralara gittiğimizde de yine Tek Rumeli TV’yi öncelikle görüyoruz. Bu ülke adına önemli bir hizmettir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün köklerinin olduğu Makedonya’nın Struga kenti ile kardeş şehir olduğumuzda bizden okul yapmamızı istediler. Gazi Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu’nu yaptık. Okul inşaatı bitti ve yakında açılış törenini gerçekleştireceğiz. Bulgaristan Gorna Oryahovitsa şehrinde Müslüman soydaşlarımızın talebi üzerine yaptırdığımız caminin açılışını da yine 2 yıl önce Tek Rumeli TV ile birlikte yaptık. Bugün bana verdiğiniz ödül çok anlamlı ve önemli ancak Tek Rumeli TV’ye yapmış olduğu bu hizmetlerden ötürü bizim ödül vermemiz lazım.”

'ŞEVK VE HEYECANIMIZI DAHA DA ARTIRILMIŞTIR'

Türkiye Basın Birliğinin geleneksel  "Yılın EN'leri" ödül törenine de katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  "2017 Yılının En Başarılıları" kategorisinde verilen ödülü aldı. Başkan Akgün, “Bu ödül hizmet yolundaki sorumluluğumuzu katlamış, daha fazla çalışmak için şevk ve heyecanımızı daha da arttırmıştır. Başta Türkiye Basın Birliği Başkanı Yıldıray Deniz Barak olmak üzere tüm camiaya teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadesini kullandı.