Başkan Akgün’ün eğitime katkıları Adıyaman’a kadar ulaştı

Başkan Akgün’ün eğitime katkıları Adıyaman’a kadar ulaştı

Eğitime verdiği önemle tanınan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eğitime katkıları zaman zaman ilçe sınırları dışına da taşıyor.

Başkan Akgün, Adıyaman’ın Gölyurt köyündeki öğrencilerin taleplerine anında karşılık verdi.
Öğrencileri için eğitim yardımı talep etti

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün eğitime verdiği önemi duyan Adıyaman'ın Gerger ilçesi, Gölyurt köyü Gölyurt Orta Okulu Müdür Yardımcısı Enes Gül, elektronik posta yoluyla Büyükçekmece Belediyesi ile irtibata geçerek öğrencileri için kitap, satranç takımı ve kırtasiye malzemeleri talep etti.

Talepleri anında karşılandı

Gölyurt Orta Okulu’ndan gelen talebin derhal karşılanması yönünde talimat veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, öğrencilerin ihtiyacı olan satranç takımları, boya kitapları, hikaye kitapları, kırtasiye malzemelerini okula ulaştırıldı.

Başkan Akgün’e teşekkür

Başkan Akgün tarafından gönderilen hediyeler öğrenciler tarafından büyük bir sevinçle karşılanırken Müdür Yardımcısı Enes Gül; "Okulumuz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.