Başkan Atila’dan şehit ailesine Bayram ziyareti

Başkan Atila’dan şehit ailesine Bayram ziyareti

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 1994 yılında Şırnak’da şehit olan Gündüz Koçak’ın ailesine Bayram ziyaretinde bulundu. Ziyarette anlamlı mesajlar verildi. Başkan Atila, herkesin birbirini kucakladığı bir Türkiye dilerken Aile adına konuşan Şehidin Abisi Şafak Koçak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ramazan boyunca gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen şehit ailesini de unutmadı. Başkan Atila, 1994 yılında Şırnak, Uludere’de şehit olan Jandarma Komando Er Gündüz Koçak’ın ailesini ziyaret ederek Bayramlarını kutladı.  Ziyarette Başkan Atila’ya Doğanlar Mahallesi Muhtarı Eyüp Küçük de eşlik etti.

Anneler ağlamasın

Şehit Ailesi’nin yakınları ile çay içip sohbet eden Başkan Olgun Atila ülke olarak zor günlerden geçtiğimize dikkat çekerek, “Tek dileğim; Şehit haberlerin gelmemesi, annelerin ağlamaması, doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine herkesin birbirini kucaklaması, barış ve kardeşlik içerisinde yaşaması” diye konuştu.

Aile adına konuşan Şehit Gündüz Koçak’ın Abisi Şafak Koçak ise Başkan Atila’nın ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Abi Koçak, “Başkanımız evimize konuk olarak olarak bizleri onurlandırdı. Hatırlanmak çok güzel. Koçak Aiesi olarak kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.