Başkan Batur Huzurevi ve şehit ailelerini ziyaret etti

Başkan Batur Huzurevi ve şehit ailelerini ziyaret etti

Ramazan bayramı dolayısıyla Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat ile birlikte Narlıdere Huzurevi’ni ardından Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ile birlikte Şehit ailelerine bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

Asıl bayram 24’ünde

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat ile birlikte Narlıdere Huzurevine bayram ziyaretinde bulundu. Huzurevi sakinlerinin tek tek ellerini sıkarak bayramlaştı, karanfil dağıttı ve sohbet etti. Huzurevi sakinlerinin ‘Asıl bayram ne zaman gelecek Başkan’ sorusuna cevap veren Başkan Batur “ Bizim gönlümüzden geçen 24’ünde olması. Fakat ne olursa olsun 8 Temmuz’da asıl bayramımızı kutlayacağız. He birlikte bu kötü gidişi bir diyeceğiz. Artık tamam. Hepinizin ellerinizden öpüyorum. Asıl bayram için desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Asla unutmayız

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, huzurevi sakinlerine yaptığı bayram ziyaretinin ardından Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ile birlikte Şehit ailelerini ziyarette bulundu. Şehit ailelerini ziyaret ederek sohbet eden Başkan Batur ve Çiftçi bu ülkenin şehitlerini olan borcunu asla ödeyemeyeceklerini hatırlatarak her zaman yanlarında olduklarını belirttiler. Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi “En değerlilerini, evlatlarını bu vatana feda eden şehit ailelerimize hiç bir şekilde borcumuzu ödeyemeyiz. Acılarını ’da dindiremeyiz. Biz her bayram onların yanında olarak bu vatanın, şehitlerimizin fedakârlıklarını asla unutmadığını hatırlatmak istiyoruz’ dedi.