Başkan Batur okulları gezdi

Başkan Batur okulları gezdi

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Narlıdere’deki okulları ziyaret etti. Öğrenci ve öğretmenlerin sorunsuz bir yıl geçirmeleri için eksiklikleri yerinde gördü.

Özgür TUĞRUL-Yeni eğitim öğretim yılı sebebi ile Narlıdere’de bulunan tüm okulları gezen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Okul müdürleri, öğretmenler, aile birlik yönetimlerinden okulların eksikliklerini ve taleplerini dinledi. Her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim yılı başlamadan önce okulların boya, badana ve diğer fiziki konularında eksiklikleri Belediye Fen işleri tarafından giderildiğini hatırlatan ‘Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için en uygun koşulları oluşturmaya çalışıyoruz’ dedi. 

Batur “Okulların yaz tatilinde olduğu dönemde fiziki eksikliklerinin giderilmesi için tespitlerde bulunduk ve boya badana ve dış çephe sorunlarını çözdük. Tüm okullarımızın boya badanaları tamamlandı. Yeni Eğitim öğretim yılının başlaması ile başarılar dilemek ve varsa gözden kaçan eksiklikleri tespit etmek için okullarımızı ziyaret ediyorum. Tüm çabamız geleceği şekillendirecek olan çocuklarımızın daha sağlıklı koşullarda okumalarını sağlamak. Aynı zamanda öğrencilerimize gelişmiş ülkelerde ders olarak kullanılan, özellikle görsel zekayı en üst seviyede geliştiren, planlı hareket etme, hızlı ve doğru kararlar alabilmesini sağlayan satranç’tan faydalanmaları için satranç takımları hediye ettik. Gittiği okullarda öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Batur özellikle öğrencilerin isteklerini dinledi, onlarla top oynadı, şakalaştı ve fotoğraf çektiren Batur, tüm öğretmenlerimize güzel bir eğitim yılı öğrencilerimize ise başarılar diliyorum” dedi.