Başkan Hasan Arslan Çocuklarla Filmi İzledi

Başkan Hasan Arslan Çocuklarla Filmi İzledi

Çiğli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen yarıyıl tatili sinema şöleni bu yıl da birbirinden eğlenceli filmlerle çocukların ilgi odağı oldu. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Şirinler – Kayıp Köy filmini çocuklarla birlikte izledi.

Çiğli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sinema şöleninde çocuklar birbirinden güzel ve eğlenceli filmleri izleme fırsatı yakalıyor. Hafta başından itibaren belediyenin karne hediyesi olarak gösterime giren filmler, sömestr boyunca ücretsiz izlenebilecek. Çiğli Belediyesi konferans salonunda her gün farklı seanslarla gösterilen Şirinler Kayıp Köy, Örümcek Adam Eve Dönüş, Kong Kafatası Adası ve Leblebi Tozu adlı filmler çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi görüyor.

Çocuklarla birlikte film izleyen Başkan Arslan, çocukların coşku dolu sevgisiyle karşılandı. Çocukların sosyal hayatını renklendirmek için hassasiyet gösterdiklerini belirten Başkan Arslan onların derslerinde göstermiş oldukları başarılarından dolayı böyle bir sinema şöleni programını hazırladıklarını ve her yıl bu etkinliği devam ettireceklerinin müjdesini verdi.

Başkan Arslan: “Çocuklarımız Mutlu”

Başkan Hasan Arslan, çocuklar tarafından büyük ilgi ve merakla beklenen bu organizasyonu her yıl tekrarladıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; “Öğrencilerimiz çok yoğun ve stresli bir eğitim dönemini atlattılar. Onların yarıyıl tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğlendiklerini görmek, bu eğlenceye dahil olmak bize de iyi geldi. Eğitim adına ilçemizde bulunan okullarımıza araç gereç desteği,bakım onarım,çevre düzenlemesi konularında üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Ayrıca çocuklarımızın sosyal hayatlarını renklendiren etkinliklerle de onların sevinçlerine ortak oluyoruz.”