Başkan Kerimoğlu ve eşi, üniversiteli kızlarla buluştu

Başkan Kerimoğlu ve eşi, üniversiteli kızlarla buluştu

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve eşi Ömür Kerimoğlu, Bakırköy Belediyesi’nin Kartaltepe Mahallesi’nde bulunan Türkan Saylan  Kız Öğrenci Misafirhanesi’nin ardından hizmete açtığı Cafer Boy Kız Öğrenci Misafirhanesi’nde;  üniversiteli kız öğrencilerle buluşarak sorunlarını dinledi.

Başkan Kerimoğlu ve eşinin yanı sıra Osmaniye Mahallesi’nde bulunan Cafer Boy Kız Öğrenci Misafirhanesi’ndeki buluşmaya hayırsever Cafer Boy’un kızı Zeynep Kaya, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bakırköy  Başkanı Gülser Alparslan, Bakırköy Belediye Meclisi kadın  üyeleri, Osmaniye Mahalle Muhtarı Serdar Uzunoğlu ve  ÇYDD Bakırköy Şube yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu kız öğrencilerle akşam yemeğindeki buluşmasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “ 165 üniversiteli kız öğrenci kapasiteli Türkan Saylan Kız Öğrenci Misafirhanemizin ardından bu yıl 50 üniversiteli kız öğrenci kapasiteli Cafer Boy Kız Öğrenci Misafirhanemizi hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Umudumuz, yarınımız olan gençlerimiz için Bakırköy Belediyesi olarak elimizden geleni fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz. Bu misafirhanemizin tefrişatına büyük emekleri olan hayırsever Cafer Boy’a ve üyesi olmaktan büyük gurur duyduğum ÇYDD’nin  Bakırköy Şubesi yönetimine çok teşekkür ediyorum.”

Cafer Boy Kız Öğrenci Misafirhanesi’nde kalan kızlarda yaptıkları konuşmada, ”İstanbul’da bizim için en önemli sorun barınma sorunuydu. Bu sorunumuzu ortadan kaldıran Bakırköy Belediyesi’nin tüm yetkililerine ve hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz. Bakırköy Belediyesi’nin verdiği bu hizmetin Türkiye’nin 81 ilindeki tüm yerel yöneticilere de örnek olmasını diliyoruz” dediler.