Başkan Piriştina'dan örgüte yatırım brifingi

Başkan Piriştina'dan örgüte yatırım brifingi

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, meclis üyeleri ve 400 mahalle delegesi ile bir araya gelerek, 2018 yılında hem ilçe belediyesinin hem de büyükşehir belediyesinin Buca’da hayata geçireceği projeler hakkında ilçe örgütünü bilgilendirdi.

Özgür TUĞRUL / YURT 

Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ’ın düzenlediği toplantıda mahalle delegeleri belediyenin çalışmalarını Başkan Piriştina’dan dinledi. 

Şirinyer Düğün Salonu’nda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına 400 ilçe delegesi, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile meclis üyeleri katıldı.

Yapılacak çalışmalar hakkında örgütü ilk ağızdan bilgilendiren Piriştina partililerden, ev ziyaretlerinde, sokakta, kahvehanede çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirmelerini istedi.

ÇOK VERİMLİ GEÇTİ

Piriştina, “Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Örgütümüzle birlikte olduk. Projelerimizi ve Büyükşehir Belediyemizle ortak gerçekleştireceğimiz yatırımları örgütümüze ilk ağızdan, bizzat anlattık. Çok verimli geçti. Katılım memnuniyet vericiydi ve sonuçları iyi şekilde dönecek. Sorarak, danışarak, ortak akıllla Buca’yı geleceğe taşıyacağız" dedi.