Başkan Selvitopu, Adalet Yürüyüşü'nden seslendi: Barış, hak, hukuk, adalet için yollardayız

Başkan Selvitopu, Adalet Yürüyüşü'nden seslendi: Barış, hak, hukuk, adalet için yollardayız

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'nde finale adım adım yaklaşılırken, coşkulu kalabalıkla birlikte yürüyüşe destek vermeyi sürdüren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, adalete ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve yürüyüşe destek verenlerin ülkede barış, hak, hukuk ve adaletin sağlanması amacında olduklarını ve bunun mücadelesini verdiklerini belirten Başkan Selvitopu, "Umarım bu yürüyüşün sonunda adalet için önemli adımlar atılır ve insanlarımız bundan böyle güvenle, mutlu bir biçimde yaşamlarını sürdürürler." dedi. 

Adalet bir gün herkese lazım olacak

Adaletin bir gün herkese lazım olacağı vurgusunu da yapan Selvitopu, "Adalet yürüyüşünde yine hep beraberiz. Pazar günü çok büyük coşkuyla İstanbul'da olacağız. Sonucunda önemli olan ülkemize adaletin, hakkın, hukukun gelmesi. Barışın, kardeşliğin hakim olması. Bunun için insanlarımız burada, ben de buradayım.  Adalet bir gün herkese lazım olur. Bugün muktedir olanlara da adalet gerekecektir. O zaman onlar da adaleti arayacaklardır. Bu anlamda da adalet için, hak için, hukuk için buradayız. Umarız Türkiye'de bu hakim olur. İnsanlarımız güvenle,  mutlu  bir biçimde yaşamlarını sürdürürler. " diye konuştu.