Başkan Selvitopu iftarda vatandaşlarla buluştu

Başkan Selvitopu iftarda vatandaşlarla buluştu

Karabağlar Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Başkanı Muhittin Selvitopu da  iftar yemeğine katılarak, Ramazan’ın bolluk ve bereketini vatandaşlarla birlikte paylaştı.

Karabağlar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Vatan Mahallesi Pazaryeri'nde düzenlenen iftar yemeği çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Erken saatlerde iftar alanına gelen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu vatandaşların Ramazan ayını kutladı. Daha sonra yemek tezgahının başına geçen Başkan Selvitopu,  vatandaşlara önce iftar yemeği dağıttı, ardından onlarla sohbet ederek iftar sofrasına oturdu. 

Barış ve hoşgörü dileğinde bulundu

Düzenlenen iftar yemeğine CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Vatandaşlarla yemek sonrası bir süre sohbet eden Selvitopu,  Ramazan ayının ülkemize barış, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi getirmesi dileğinde bulundu.
 
Karabağlar Belediyesi ilçenin farklı noktalarına kuracağı iftar sofralarıyla, vatandaşları gönül sofralarında buluşturmaya devam edecek.