Başkan Selvitopu’ndan Şampiyon Altay’a kutlama ziyareti

Başkan Selvitopu’ndan Şampiyon Altay’a kutlama ziyareti

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, başarılı bir sezon geçirerek 2.Lig’e yükselen Altay Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyarette Başkan Selvitopu, İzmir’in köklü kulüplerinden Altay’ı başarısından dolayı kutladı ve Altay’ın Süper Lig’deki o görkemli günlere yeniden kavuşacağına inandığını söyledi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu’nu ziyaret ederek, futbol kulübünü başarısından dolayı kutladı. Altay’ın Gaziemir tesislerinde gerçekleşen ziyarette Altay Teknik Direktörü Cüneyt Biçer de hazır bulundu.
Altay’ın İzmir’in en köklü kulüplerinden biri olduğunu belirten Başkan Selvitopu, 3.Lig Birinci Grup’tan Play-Off birincisi olarak 2.Lig’e yükselen Altay Spor Kulübü’ne yeni sezonda da başarılar diledi ve Altay’la birlikte tüm İzmir takımlarına destek olmaya devam edeceklerini söyledi. 

İzmir, Süper Lig hasretini sona erdirecek

İzmir’in Süper Lig’de takımı olmadığına da dikkat çeken Selvitopu, bu hafta sonu Göztepe’nin Süper Lig’e yükselme maçı olduğunu hatırlarak,  “İnanıyorum ki önce Göztepe, ardından da diğer İzmir kulüplerimiz kentimizin Süper Lig hasretini sona erdirecektir. Altay da İzmir’in en derli toplu futbol takımlarından biri. Süper Lig’deki o görkemli günlerine yeniden döneceğine içtenlikle inanıyorum.” Diye konuştu. 

Hedefimiz yine şampiyonluk

Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ise Başkan Selvitopu’nun yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve  yeni sezonda da yine hedefe oynayacakları bir takım kuracaklarını söyledi. 

Başkan Selvitopu, Ekmekçioğlu’na çiçek takdim etti

Ziyarette Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu’na çiçek takdim ederek başarıların devam etmesi dileğinde bulundu.