Başkan Tosun'a personelinden duygulandıran destek

Başkan Tosun'a personelinden duygulandıran destek

Dikili Belediyesi çalışanları, yılın son mesai gününde "Yeni Yıla Merhaba" etkinliklerinde buluştu.  Buluşmada Başkan Tosun çalışanlarının yeni yılını kutlarken, Dikili Belediyesi çalışanları da alkış ve sloganlarla geçtiğimiz günlerde iftiralara maruz kalan Başkan Tosun’a tam destek verdi.

Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi, Dikili Belediyesi Ana Binası ve Çandarlı Ek Hizmet Binası’nda neşe dolu bir ortamda gerçekleştirilen yeni yıl kutlaması buluşmasına Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çalışanlar katıldı. Birlikteliğe ve dayanışmaya sahne olan kutlamalarda Başkan Tosun, işçi ve emekçiye dost belediye anlayışından 2018 yılında da taviz vermeyeceklerini dile getirirken işçiler de, "Başkan dik dur eğilme, işçiler seninle" sloganları atarak Başkan Tosun’a anlamlı bir destek verdiler.  İşçilerden gelen bu anlamlı destek ve atılan sloganlar karşısında Başkan Tosun da duygulu anlar yaşadı.

“SİZLERLE GURUR DUYUYORUM”

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, 2017 yılının son mesai gününde göreve gelmesinin ardından gelenek haline getirdiği belediye çalışanları ile "Yeni Yıla Merhaba" buluşmalarını bu yıl da gerçekleştirdi. Başkan Tosun, gelenekselleştirdiği yeni yıl kutlama buluşmasında önce şantiyelerde görev yapan personeliyle ardından da Dikili ve Çandarlı hizmet binalarında görev yapan birim müdürleri ve personelle tek tek tokalaşarak yeni yılını kutladı. Buluşmada bir konuşma yapan Tosun, Dikili Belediyesi’nin her bir çalışanının Dikili’nin gelişimi ve değişimi için özveriyle çalıştığını belirterek, “Hizmetle dolu geçen bir yılı geride bırakıyoruz. Ayağımıza çelme takmak isteyenler olsa da biz kentimize ve kentlimize hizmet etme sevdamızdan asla ödün vermeyeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum. 2018 yılının huzuru ve mutluluğu doyasıya yaşadığımız bir yıl olmasını temenni ediyorum” ifadelerinde bulundu.

İŞÇİLERDEN DUYGULANDIRAN DESTEK

Temizlik İşleri Şantiyesi’nde olduğu gibi Dikili Ana Bina ve Çandarlı Ek Hizmet Binası’nda yoğun katılımlarla gerçekleştirilen etkinlikte belediye çalışanlarına hitaben konuşma yapan ve konuşması sık sık alkış ve "Başkan dik dur eğilme, işçiler seninle" sloganları ile kesilen Başkan Tosun, son dönemde planlı bir kumpasla karşı karşıya kaldığına dikkat çekti. Kentine hizmet etmek, yeni yatırımlar kazandırmak isterken bazı şer gruplarının kendisini alçak kumpaslarla diz çöktürmek istediğini ancak bunlara yenilmeyeceğini belirten Tosun, “Kimse bizim kirli oyunlara diz çökeceğimizi sanmasın. Dikili Belediyesi de, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da dimdik ayaktadır. Çünkü Dikili Belediyesi’nin de Mustafa Tosun’un da arkasında aslan yürekli çalışanları ve cefakar halkı vardır. Kimse bu sevgi gücüne diz çöktüremez” ifadelerini kullandı. .

“YENİ YILDA EL ELE VERİP ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Kentte ortaya konulan hizmetin en üst seviyede kaliteli olması için büyük özveri gösteren cengaverlerim” dediği belediye personeline de içtenlikle teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Başkan Tosun, “Yeni gelen yılda da el ele vererek çalışmaya, kentimizi çok önemli yatırımlarla buluşturmaya devam edeceğiz. İlk hedefimiz taşeron işçilerimizin tamamının sorunsuz kadroya alınmasıdır; bunu da hak yemeden, kimseyi mağdur etmeden gerçekleştireceğiz. Bu birlikteliğimizi güçlendirecek, 2018 yılında hizmet aşkımızı daha da büyüteceğiz. Yeni yılın hepimize sağlık, mutluluk, huzur getirmesini ve barış dolu, sevgi dolu bir yılı olmasını diliyorum” dedi. Başkan Tosun konuşmasının ardından bütün işçilerle tek tek tokalaşarak, yeni yıl kutlama programı için hazırlanan pastayı işçilerle birlikte kesti.