Beylikdüzü Belediyesi'nde kariyer merkezi

Beylikdüzü Belediyesi'nde kariyer merkezi

Beylikdüzü ve çevre ilçelerdeki iş arayışı içinde olan vatandaşların istihdamı konusunda çalışmalar yürüten Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi, yeni açılacak bir işletmeyle vatandaşı buluşturdu. Yapılan mülakatla tek seferde 41 kişinin istihdamı sağlandı.

Her gün onlarca kişinin başvurduğu, aylık olarak da yine onlarca kişinin firmalarla görüşmeleri sağlanarak istihdam edilmesine katkıda bulunan Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi (BEYKAM), tek bir mülakatla büyük bir istihdama vesile oldu. İlçede yiyecek sektöründe bir şubesini açacak olan büyük bir işletmenin, BEYKAM’a çalışan ihtiyacını karşılamak üzere başvurmasının ardından, insan kaynakları danışmanları en uygun adayları biraraya getirdi.

Restaurant sektöründe hizmet verecek işletme için farklı branşlarda vasfı olan vatandaşları süzgeçten geçirerek belirleyen danışmanlar 75 kişiyi firma yetkilileriyle buluşturdu. Gerçekleşen mülakatta 41 kişinin istihdamı sağlandı. Yılbaşı sonrasında açılışı gerçekleşecek ve personel alımı devam eden işletme için iş arayan vatandaşlar kariyer merkezine başvurabilirler.