Beylikdüzü Cumhuriyet için yürüyecek!

Beylikdüzü Cumhuriyet için yürüyecek!

Cumhuriyet’in Kuruluşunun 94. Yıldönümü Beylikdüzü’nde coşku içinde kutlanacak. 29 Ekim Pazar Saat 18.00’da Yaşam Vadisi’nden başlayıp Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda son bulacak Cumhuriyet Yürüyüşü’ne binlerce vatandaş katılacak. Beylikdüzü Belediyesi’nin organizasyonu ile düzenlenen yürüyüş sonrasında ise DJ performansı sahnede olacak.

Demokrasi ve Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı olan Beylikdüzü Belediyesi, her sene olduğu gibi bu sene de Cumhuriyet Yürüyüşü için hazır. Yaşam Vadisi alanından Saatler 18.00’i gösterdiğinde start verilecek yürüyüş, bando takımı eşliğinde binlerce vatandaşın katılımı ile Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda sona erecek.

Demokrasi ve Cumhuriyet heyecanını bir arada yaşamanın gerekliliğine vurgu yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet imkan demektir. Cumhuriyet, yalnızca adıyla bile birey özgürlüğünü aşılayan sihirli bir aşıdır” ifadesini hatırlatarak; Cumhuriyet’in özgürlüğü getiren paha biçilemez bir değer olduğunu vurguladı.

İmamoğlu, “Cumhuriyetin demokrasiye en çok yakıştığı gün 29 Ekim. Bu iki kavrama sonuna kadar sahip çıkacağız. Türkiyemiz çok güzel bir ülke olarak yüzyıllar boyunca hayatına devam edecek.29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.Tüm Beylikdüzü’nü doya doya Cumhuriyeti yaşamaya ve Cumhuriyet yürüyüşüne katılmaya davet ediyorum.” ifadelerinde bulundu.