Bizim yolumuz Atatürk'ün aydınlık yolu

Bizim yolumuz Atatürk'ün aydınlık yolu

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününde, Narlıdere’de görev öğretmenler onuruna bir yemek düzenledi. 

Özgür TUĞRUL-Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Narlıdere ilçe Milli Eğitim müdürü Mustafa Koçak ve Narlıdere okullarında görev yapan öğretmenler katıldı.

 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla başkan Batur’un öğretmenler onuruna düzenlediği yemeğe katılın oldukça yüksek oldu. Tüm öğretmenlerin katıldığı yemekte bir konuşma yapan başkan Batur, özellikle son zamanlarda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün değerinin daha da bilinmesi adının bu kadar çok anılması her ne olursa olsun çok güzel. Bizim her zaman tek doğrumuz oldu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığıyla aydınlanan yol. Siz değerli eğitimcilerimiz ve öğretmenlerimizin de geleceğimizi şekillendirecek ve yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızı eğitirken Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığından bir an olsun ayrılmadığınızı görmek bizleri mutlu ve geleceğe karşı umutlu olmamızı sağlıyor. Narlıdere’mizde bu akşam bu güzel birliktelik tablosunu oluşturmada büyük katkısı olan ve Atatürk'ün adını bir an olsun ağzından düşürmeyen Narlıdere kaymakamımız Sayın Hayrettin Çiftçi’ ye ve ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Koçak'a sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Siz değerli öğretmenlerimizin emeği büyük ve hakkı ödenmez. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, gecemize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi. Gecenin devamında 24 kasım öğretmenler günü için hazırlanan pasta Başkan Batur, kaymakam Hayrettin Çiftçi ve öğretmenlerle birlikte kesildi. Halk oyunları ekiplerinin hazırladığı gösterilerle devam eden gecede