Bornovalı gençler büyükleri için çaldı

Bornovalı gençler büyükleri için çaldı

Bornova Belediyesi 2018’e sayılı günler kala hem gençler için hem de büyükler için onlara özel olarak hizmete açılan Çınar Kafe ve Gençlik Merkezi’nde yeni yıl eğlenceleri düzenledi.

Bornova Belediyesi, gençleri ve Bornova’nın çınarlarını yeni yıl eğlencelerinde buluşturdu. Çınar Kafe’de düzenlenen yeni yıl eğlencesinde Dost Kart sahibi üniversiteli gençlerden oluşan müzik grubu büyükleri için şarkılar söyledi. Nevvar Salih İşgören Huzurevi sakinleri ile Bornovalı çınarların katıldığı yeni yıl etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Her telden şarkıların söylendiği etkinliğe katılanların kimi dans ederken kimi de yerinde tempo

ÖĞRENCİLER ŞARKILARLA KARŞILADI

Bornova Belediyesi Dost Kartlı üniversite öğrencileri için de Büyükpark’taki Prof. Dr. Türkel Minibaş Gençlik Merkezi’nde yeni yıl eğlencesi düzenledi. Burada da üniversiteli gençler kendileri gibi Dost Kart sahibi gençlerin gitarlarıyla çaldığı şarkılarla yeni yılı birbirinden güzel şarkılarla karşıladı. Variller içinde yakılan ateşlerle sıcak bir atmosferin oluştuğu etkinlikte down sendromlu Barış Demirel’in söylediği “Hayata Gülümse” şarkısı duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila iki etkinliğe de katıldı. Çınar Kafe’de yaşlılarla müziğe tempo tutan Başkan Atila, Gençlik Merkezi’nde gençlerle ateş başında sohbet etti. Başkan Atila, “Yeni yıl umarım Türkiyemize güzellikler ve iyilikler getirir. Büyüklerimizin hayır dualarını, gençlerimizin enerjisini yanımıza alıp 2018’e giriyoruz” dedi.