Bu kurslar hem öğretiyor hem eğlendiriyor

Bu kurslar hem öğretiyor hem eğlendiriyor

Bayraklı’da öğrenciler yaz tatillerini boş geçirmiyor. Bayraklı Belediyesi’nin matematikten İngilizce'ye, gitardan tiyatroya geniş bir yelpazede açtığı kurslarda 5-16 yaş arasındaki öğrenciler hem öğreniyor hem de eğleniyor.

Öğrencilerin ilgi alanlarına göre beceri kazanmaları ve eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla açılan Bayraklı Belediyesi yaz kursları yoğun ilgi görüyor. Yüzlerce öğrencinin eğlenerek öğrendiği ve yeni dostluklar kurup, takım çalışması bilinciyle yaz tatilini geçirdiği kurslar çocukların gelişimine önemli katkı sağlıyor. Semt merkezlerinde ve Bayraklı Belediyesi Kültür Merkezlerinde öğrenciler için drama, kitap okuma, matematik, İngilizce, akıl oyunları, resim, satranç, tiyatro, sosyal bilgiler, gitar, fen bilgisi, karikatür ve ritim algısı çalışması; yetişkinler için ise, makine nakış ve takı tasarım kursları düzenleniyor. Detaylı bilgiye Bayraklı Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nden ulaşılabiliyor.

HERKESİ BEKLİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 7’den 70’e herkese yönelik çeşitli alanlarda kurslar açtıklarını ve bunlara yoğun ilginin olduğunu belirterek, “Kurslarımız sayesinde çocuklarımız yeteneklerini keşfediyor, ilgi alanlarına göre kurslara katılarak gelişimlerine katkı koyuyor. Ailelerimiz evlatlarını gönül rahatlığı ile bizlere teslim ediyor. Çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Tüm çocuklarımızı kurslarımıza bekliyoruz. Yetişkinler için de yıl boyunca birçok kurs düzenliyoruz. Kurslarımızın kapısı herkese açık” dedi.