Bucalı çocuklar hayallerine bir adım daha yaklaşıyor!

Bucalı çocuklar hayallerine bir adım daha yaklaşıyor!

Çocuk ve gençleri sokağın olumsuz koşullarından uzak tutmayı amaçlayan Buca Belediyesi bu yaz da binlerce genci ve çocuğu ücretsiz kurslar aracılığıyla sporla buluşturuyor. Buca Belediyesi’nin yaz kursları arasında en yoğun ilgi görenler arasında ise futbol geliyor. Farklı yaş guruplarından 450 çocuk ve genç yeşil sahaların yeni yıldızı olabilmek için ter döküyor

Buca Belediyesi, ücretsiz olarak açtığı yaz futbol okulu ile gelecekte futbolcu olmak isteyen Bucalı miniklerin hayallerine ortak oluyor, geleceğin futbol yıldızlarını yetiştiriyor. 7 -14 yaş gurubu çocuklara ücretsiz futbol kursu açan Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, yetiştirdiği oyuncularla futbol kulüplerine altyapı desteği sağlıyor. Çocukların yaz tatillerini daha iyi değerlendirmesi için açılan futbol kursunda farklı yaş gruplarından 450 öğrenci eğitim alıyor.

Buca Belediyesi, Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde, okulların yaz tatiline girmesiyle açılan ücretsiz futbol okulunda, futbolun temel kurallarından, şut- pas çalışmasına, kondisyondan, çift kale antrenman maçına kadar her alanda eğitilen minik kursiyerler geleceğin yıldız futbolcusu olmak için çalışıyor.