Buca’ya modern temizlik şantiyesi

Buca’ya modern temizlik şantiyesi

Buca yeni yıla yepyeni umutlar, yeni projeler ve inşa edilen modern tesislerle giriyor. Buca’yı temiz, düzenli ve daha yaşanabilir kılmak için çalışmalarını süratle sürdüren Buca Belediyesi, yıllar içinde yıpranmış durumdaki Temizlik İşleri Şantiyesini yeniden yapılandırarak modern ve çağdaş düzenlemelerle Mustafa Kemal Mahallesi’nde hizmete açtı.

Buca için özveriyle, gece gündüz demeden emek veren temizlik işçilerinin daha sağlıklı ortamda çalışacakları yeni Temizlik İşleri Şantiyesinin açılışını DİSK Genel Başkanı Kani Beko'yla birlikte gerçekleştiren Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “ Buca sizinle güzel, iyi ki varsınız!” sözleriyle işçilere seslendi.

Yeni Başlangıçların Kenti Buca, yeni yıla yepyeni Temizlik İşleri şantiyesiyle merhaba dedi.Buca Belediyesi, uzun yıllardır Tınaztepe mevkiinde konumlanan Temizlik İşleri Şantiyesini modern ve çağdaş düzenlemeler yaparak Mustafa Kemal Mahallesi’ne taşıdı. Toplam 24.000 m2 alana kurulan Buca Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi, 2500 m2’si yeşil alan olmak üzere, 120 araçlık iş makinesi otoparkı, 1200 m2 konteyner ve iş makinası bakım onarım ve yıkama alanı, lokal ve soyunma odalarıyla çağdaş yapıya kavuştu. Şantiyenin açılışı Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, DİSK Genel Başkanı Kani Beko ve sağlıklı çalışma alanına kavuşan işçilerin katılımıyla yapıldı.

PİRİŞTİNA “ İYİ Kİ VARSINIZ”

Buca’nın her karış toprağına hizmet götürmek için gece gündüz çalışan temizlik işçileriyle birlikte yeni tesisleri gezen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Buca’nın 47 mahallesine hizmet götüren temizlik görevlilerine sosyal, idari ve yeşil alanları ile çağdaş bir çalışma alanı kazandırmaktan mutluluk duyduklarını söylerken, “ İyi ki varsınız. Buca sizinle güzel, Buca sizinle temiz. Yeni yılda evinizden huzur, kesenizden bereket eksik olmasın” sözleriyle işçilerin yeni yılını kutladı.

BEKO, “ SOKAK DOKTORUSUNUZ”

Buca Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi açılışında işçilere seslenen DİSK Genel Başkanı Kani Beko, “ Buca’ya verdiğiniz emek için DİSK Genel Başkanı olarak teşekkür ederim. Siz aslında çöpçü, temizlik işçisi değil sokak doktorusunuz. İşçi ve emek dostu Başkan Piriştina’yı da DİSK yönetimi adına kutluyorum” dedi. DİSK Genel Başkanı Kani Beko, sağlıklı ve modern yapısıyla dikkat çeken Temizlik İşleri Şantiyesine Genel İş Sendikası Kurucu Başkanı Abdullah Baştürk’ün adının verilmesini istedi. Şantiyenin açılışının ardından Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve DİSK Genel Başkanı Kani Beko işçilerle birlikte yemek yiyip, yeni yıldan umut ve beklentilerini paylaştı.