Büyükçekmeceli kadınlar şarkılarla büyülendi

Büyükçekmeceli kadınlar şarkılarla büyülendi

Büyükçekmece Belediyesi Dünya Kostümleri Müzesi’ni gezen sanatsever kadınlar, müze gezisi sonrasında muhteşem bir müzik dinletisine tanıklık etti.

Büyükçekmece Belediyesi Güzelce Sanat Evi’nde el işi eğitimi gören kadınlar Büyükçekmece Belediyesi Sanat Akademisi eğitmenlerinin müzik dinletisine katıldı. Hep bir ağızdan şarkılara eşlik eden Büyükçekmeceli kadınlar şarkılarla büyülendi.    

Sanata ve sanatçıya verdiği değerle bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Siz değerli kadınlarımız için ilçemizin dört bir yanına sanat evleri yaptık. Sanat evlerimizi ziyaret ederek herkesin ilgili alanına göre çok sayıda branştan eğitim almanız mümkün. Güzelce Sanat Evi’nde eğitim gören sanatsever kadınlarımız günün yorgunluğunu atsın dedik ve bunun üzerine Dünya Kostümleri Müzesi’nde mini bir konser organize ettik. Büyük Büyükçekmece ailemin sanata olan ilgisini bildiğimiz için bu tür etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğim gibi sanat hayattır!” şeklinde konuştu.

Sergiledikleri performansla Büyükçekmeceli kadınların büyük beğenisini toplayan Sanat Akademisi eğitmenleri sağladığı imkanlardan ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkürlerini iletti.