Can dostları karşılıksız sevgiyi tattı

Can dostları karşılıksız sevgiyi tattı

Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde minik misafirlerini ağırladı. Sokakların zor şartlarında yaşam savaşı verirken rahatsızlanan veya bakımları yapılmak üzere merkeze getirilen sokak hayvanları Buca’daki bir anaokulu öğrencilerinin ziyaretiyle keyifli zamanlar geçirdi. Yanlarında getirdikleri mamalarla can dostlarını besleyip, oyunlar oynayan minik öğrenciler, sokak hayvanlarının en çok ihtiyacını, sevgiyi paylaşıp doyasıya eğlendi.

Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, anaokulu öğrencilerinin sürpriz ziyaretiyle neşe dolu bir gün yaşadı. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Buca Belediyesi’nin sokaklarda yaşayan can dostları için inşa edip, tam donanımlı üniteleriyle hizmet verdiği Merkezi ziyaret eden minik öğrenciler sevgi yüklü bir gün yaşadı.

Sokakların her türlü zor şartlarında yaşamaya çalışan sokak hayvanlarının her türlü bakım ve tedavisinin yapıldığı Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni gezen minik Bucalı öğrenciler, kedi ve köpeklerle bol bol oynayıp, keyifli zaman geçirdiler.

Merkezdeki kafesleri tek tek gezerek hayvanlar hakkında bilgi alan minikler daha sonra yanlarında getirdikleri sürpriz hediye ve mamaları can dostları hayvanlara yedirdi.

Düzenli olarak beslenip bakımları yapılan Sokak Hayvanları Merkezi sakinlerinin en keyifli olduğu anlar ise yürekten ve coşkuyla verilen sevgiyi gördükleri anlardı.