CHP Esenyurt, taksici esnafını dinledi

CHP Esenyurt, taksici esnafını dinledi

CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, dün akşam ilçedeki taksi duraklarını ziyaret ederek esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. CHP heyetinin ziyareti karşısında oldukça memnun olan taksiciler, Doğan Araslı Bulvarı üzerindeki trafik düzenlemesinden çok mağdur olduklarını dile getirerek, problemin çözümü için destek istediler.

Mahalle muhtarlıkları, sivil toplum örgütleri ve kamu kurumlarına ziyaretler gerçekleştiren CHP Esenyurt İlçe Örgütü, esnafları da ihmal etmiyor. İlçe Başkanı Ali Gökmen, dün akşam ilçedeki taksi duraklarını ziyaret etti. İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Daka ile Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Daş’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde taksicilerle fikir alışverişinde bulunan Gökmen, esnafın yaşadığı sıkıntıları ve talepleri tek tek not aldı.

“HEM ZAMAN HEM DE MADDİ KAYBIMIZ VAR”

Esnaflar CHP heyetinin ilgisi karşısında memnuniyetlerini ifade ederken, yaşadıkları en önemli problemin trafik sorunu olduğunu dile getirdiler. Doğan Araslı Bulvarı üzerinde dönüş yapabilecekleri kavşakların olmadığına dikkat çeken esnaflar, Tabela durağından Örma’nın önündeki kavşağa kadar olan hatta sola dönüş yapılamadığından şikayet ettiler. Bu durumun kendileri için hem maddi hem de zaman kaybına yol açtığını belirten esnaflar, ayrıca ilçedeki trafik yoğunluğunun her geçen gün daha da arttığını ifade ederek bu durumdan da şikayetçi oldular.

“TRAFİKTEN TÜM ESENYURT MUZDARİP”

Şikayetleri tek tek not alan CHP İlçe Başkanı Gökmen, yaşanan tüm problemleri belediye meclisinde gündeme getirerek çözüm için adım atılmasını sağlayacaklarını bildirdi. Gökmen, “Sizlerin trafik konusunda yaşadığı sıkıntılar aslında tüm Esenyurt’un şikayetçi olduğu konuların başında geliyor. Doğan Araslı Bulvarı üzerindeki mevcut trafik akışı herkesi mağdur ediyor. Vatandaş karşı güzergaha geçebilmek için ya Örma’nın önündeki kavşağa kadar gitmek zorunda kalıyor ya da sokak aralarında oldukça uzun turlar atması gerekiyor. Biz bu konuyu daha önce de belediye yönetimine ilettik. Ama bir kez de sizlerin talebi doğrultusunda yeniden belediye meclisinde gündeme getirecek ve çözümü konusunda adımlarına atılmasının takipçisi olacağız” dedi.