CHP İzmir Narlıdere ilçede coşkulu yemin...

CHP İzmir Narlıdere ilçede coşkulu yemin...

CHP İzmir Narlıdere ilçe başkanlığının düzenlediği sandık çevresi görevlileri toplantısında hep bir ağızadan yemin edildi.

 Özgür TUĞRUL / YURT

CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat,Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur,CHP İzmir Milletvekili adayı Ednan Arslan ve yaklaşık 500 partilinin katıldığı toplantı sonunda partililere seslenen Belediye Başkanı Abdül Batur hep bir ağızdan elele kenetlenerek salonadakilere yemin ettirdi.

Başkan Batur "24 Haziran için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. Oylarımızı verdikten sonra oyumuzun peşine düşecek sandığımızı koruyacağız. Narlıdereli sandık görevlilerimiz ve mahalle temsilcilerimiz ile bugün bir aradaydık. Geleneksel seçim yeminimizi gerçekleştirdik.İnaniyoruz ve biliyoruz ki 24 Haziran'da biz kazanacağız. Muharrem İnce 81 milyonun, hepimizin cumhurbaşkanı olacak. Bu sefer Hak, hukuk, adalet diyenler kazanacak. Bu sefer cumhuriyet diyenler kazanacak. Bu sefer biz kazanacağız! Yeminimizi ettik, seçime hazırız!" dedi.

İşte CHP'lilerin hep bir ağızdan coşku ile okudukları yemin;

"Bizler Cumhuriyet Halk Partimizin neferleri olarak, 24 Haziran Pazar günü yapılacak seçimlerde partim adına verilen sandık sorumlusu, bina sorumlusu ve müşahitlik görevini hiçbir aksaklığa meydan vermeden yerine getireceğime,sandıklarımıza ve oylarımıza sahip çıkacağıma, herkezin cumhurbaşkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı olması için kanımın son damlasına kadar mücadele edeciğme şerefim üzerine and içerim"