CHP Karabağlar'da Yıldız yine aday

CHP Karabağlar'da Yıldız yine aday

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, 9 Aralık'ta yapılacak ilçe başkanlığı seçiminde göreve devam kararı aldı.

Özgür TUĞRUL-İzmir Karbağlar'da Eğit-Der, ADD’nin (Atatürkçü Düşünce Derneği) oluşturduğu delegeler ile Çağdaş Demokrasi  Güç Birliği Platformu delegeleri 'Demokratik Güç Birliği Protokolü' adı altında birleşmelerinin ardından mevcut Başkan Ali İhsan Yıldız'ın da göreve devam kararı aldığı öğrenildi. 

OMUZ OMUZA DEVAM

Yıldız yaptığı açıklamada, "9 Aralık 2017’de yapılacak ilçe seçiminde, yeniden aday olmaya karar verdim. Benim bu kararı almamda yaptığımız istişareler ve delege arkadaşlarımın talepleri etkili oldu. İki yıldır yaptığım çalışmaları ve 2019 yılında yapılacak seçimleri düşünerek bu kararı aldım.

Değerli üyeler, ülkemiz her geçen gün karanlığa itilmektedir. Bu karanlığı dağıtacak, ülkemizi aydınlığa çıkaracak, örgütlü halk gücüdür. Halkı örgütleyecek tek örgüt ise mensubu olmaktan gurur duyduğum CHP’dir. Karabağlar ilçe örgütünde demokratik, güçlü, katılımcı bir yönetimle yola devam etmek için delegelerimizin desteğini bekliyorum. Atatürk’ün bizlere hedef olarak koyduğu, çağdaş uygarlığa ulaşma; demokratik, laik, özgür bir Türkiye için omuz omuza mücadelemize devam edelim" ifadelerini kullandı.