CHP Konak Gençlik'ten saldırılara tepki

CHP Konak Gençlik'ten saldırılara tepki

Bugün Millet İttifak'ını gerçekleştirdiğimiz iki değerli partimiz İYİ Parti'nin Bağcılar'daki, Saadet Partisi'nin ise Ankara/Kızılay'daki imza stantlarına saldırılar düzenlenmiştir. Ne yazık ki mevcut iktidarın ve yandaşlarının, kendilerine karşı olan her adaya yönelik karalama ve iftira çalışmaları yaptıklarını görmekteyiz. Hele ki bugüne kadar FETO terör örgütü'nün siyasi ayağına ilişkin hiçbir harekette bulunmayanların; seçmenlere yönelik FETO suçlaması siyasi ahlâktan yoksu

Erken seçim kararını alırken bile bazı partilerin seçime girmemesi için türlü senaryolar düşünülürken, bu oyunlarının bozulması üzerine ne yapacaklarını şaşıran demokrasi düşmanları, artık ne yapacaklarını daha da şaşırmış, kendilerine oy vermeyecek kişileri "münafık" diye niteleyebilecek kadar ileri gitmişlerdir. Ama bizler demokrasiye inananlarız. Tüm bu yaşanılanlara karşı Yüce Türk milletinin 24 Haziran'da sandığa gittiklerinde gerekeni yapacaklarına olan inancımız tamdır.

Saldırıya uğrayan İYİ Parti ve Saadet Partili yetkililere geçmiş olsun diyor; suçluların ve azmettirenler ile ilgili yaptırımların uygulanmasını bekliyoruz!