CHP Konak Kadın Kollarına Sarpkaya aday

CHP Konak Kadın Kollarına Sarpkaya aday

CHP Konak ilçe örgütünde gözler kadın kolları başkanlığına çevrildi. YURT’a konuşan Aday Sibel Sarpkaya, “Renk, ses ve soluk getirmek için adayım” dedi.

CHP İzmir İl Örgütü olağan kurultay sürecine kadın kolları başkanlığı seçimleriyle devam ediyor. İzmir’in metropol ilçelerinden olan Konak’ta Mehmet Şakir Başak’ın güven tazeleyerek görevine devam etmesiyle birlikte gözler kadın kolları başkanlığı yarışına çevrildi. Şimdiye kadar 2 ismin adaylık açıkladığı yarış 17 Aralık Pazar günü gerçekleşecek.

CHP’yi İktidara Taşıyacağız

YURT’a konuşan aday Sibel Sarpkaya, “İzmir Konak, Türkiye’nin en gözde ilçelerinden birisidir. Kadınlar olarak partimizin yereldeki iktidarını sürdüreceğiz. Türkiye genelinde de iktidara taşıyacağız. Hep birlikte var olmak için, herkesi kucaklamak için adayım. Ayrıştırmak için değil, birleştirmek için yola çıktık. Partimize ve yeni bir renk, ses ve soluk getirmek için adayım” dedi.

Birleştiren Bir Yönetim Olacak

Sarpkaya, “Partimiz CHP’yi yerelde ve genelde iktidara taşımanın en büyük gücü olan kadınlarımıza ve gençlerimize güveniyoruz. Ancak ilk kez oy kullanacak olan kadın ve gençlerimize ulaşmak başta olmak üzere her ilçemizdeki her kadına ulaşmak, yanında olmak şiarıyla her an sokakta, onların yaşam alanında olmalıyız. Özgür birey, örgütlü toplumu yaratmak için kadınlarımıza ulaşıp onlarla birlikte çalışacağız. Ayrıştıran değil birleştiren bir yönetim anlayışını hakim kılacağım” diye konuştu.