CHP'li Gürer: Yanlış politikanın bedelini vatandaş ödüyor

CHP'li Gürer: Yanlış politikanın bedelini vatandaş ödüyor

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, dış politika ve ekonomi yönetiminde yapılan hataların yurttaşları perişan ettiğini ancak AKP'nin sürekli başkalarını suçlayarak, kendi yanlışlarının üstünü örtmeye çalıştığını söyledi.

DIŞ POLİTİKADAKİ HATALAR ÜRETİCİYİ OLUMSUZ ETKİLEDi

CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Partisinin il Teşkilatında il yöneticileriyle birlikte düzenlediği değerlendirme toplantısı öncesinde, Türkiye’nin iç ve dış politikasındaki hatalar ve ekonomi yönetimindeki yanlışları konusunda bir açıklama yaptı. Dış politikada yapılan hataların çiftçileri ve dolayısıyla tüm yurttaşları olumsuz etkilediğine işaret eden Ömer Fethi Gürer, “ Ürettiğimiz ürünlerin bir kısmını biz komşularımıza ihraç ederken şimdi herkesle kavgalı olmamızdan dolayı satmakta zorlanıyoruz. Dış politikada yapılan yanlışlar Niğde’deki çiftçinin ürettiklerini satamamasına neden oluyor. Nedeni hükümetin uyguladığı yanlış politikalar yüzünden” dedi.

AKP HATA YAPIYOR AMA HEP BAŞKASINI SUÇLUYOR

AKP hükümetleri  sürekli başkasını suçlayarak kendi yanlışlarının üstünü örmeye çalıştığına vurgu yapan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Böylece esnafın, çiftçinin, öğrencinin, emeklinin, engellinin, yaşlıların, kadınların, çalışan çocukların sorunlarının ortaya çıkmasını engelliyor.  İşçilere cüzi zam veriyorsun ama onların tüketim maddelerine çok daha yüksek zamlar yapılıyor. Buğdaya 3 kuruş artış getiriliyor ilaç, gübre, mazot fiyatı kat kat artıyor. Vatandaş gerçeği görmesin diye sürekli gündem saptırılıyor." şeklinde konuştu. 

BİZ MİLLETİMİZİN HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Türkiye’de binlerce gencin işsiz olduğunu anlatan Ömer Fethi Gürer, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak insanlarımızın huzuru için her zaman olduğu gibi mücadele etmeye devam edeceğiz. Ülkenin her sorunu bizim sorunumuz çözümü için uğraş veriyoruz vereceğiz sorunları aşmada öncelikli görev hükümetin ancak hükümet yanlış politikalar ile ülkede sorunları derinleştiriyor. Bu yanlışları gündeme taşıyarak uyarma görevimizi de yapıyoruz. Ülke sorunları yanında Niğde sorunlarının da çözüm bulması için çalışıyoruz. Milletvekilliği öncesinde de Niğde’nin sorunlarıyla ilgili araştırmalar yaptım kitaplar yazdım. Milletvekilliğimiz sırasında da 2 bine yakın soru önergesiyle ülkemin ve Niğde’nin sorunlarını meclise taşıdım. Ülkemizin sorunlarını dile getirmeye çözüm bulmaya çalışıyoruz” diye konuştu.