CHP'li Özkan: Asıl bayram İnce Cumhurbaşkanı olduğunda yaşanacak

CHP'li Özkan: Asıl bayram İnce Cumhurbaşkanı olduğunda yaşanacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan Bayraklı Belediyesi’nin düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Törende konuşan Özkan, “25 Haziran sabahı biz kazanacağız, Türkiye kazanacak” dedi.

Nil KAHRAMANOĞLU/ YURT

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan Bayraklı Belediyesi’nin düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Özkan’ın yanı sıra CHP İzmir İl Disiplin Kurulu üyesi Erdal Mansuroğulları, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü de katıldı. Etkiliğin yapılacağı Bayraklı Atatürk Spor Salonu’nun önünde halkı selamladıktan sonra pilav ve lokma dağıtan Özkan, “25 Haziran sabahı Muharrem İnce Cumhurbaşkanı olduğunda bu ülke bayramı o zaman yaşayacak” diye konuştu.

"KOMŞUYU SANDIĞA GÖTÜRMELİYİZ"

Salondakilerin bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan Özkan, “Hepimizin üzerine düşen görevler var. En önemlisi de karşı komşumuzu sandığa götürmek. Bunun bir değişim olduğunu anlatmaktır. Bu seçim iyiyle kötünün ayrılacağı bir seçim olacak. 25 Haziran sabahı Muharrem İnce Cumhurbaşkanı olduğunda bu ülke bayramı o zaman yaşayacak. Sayın Cumhurbaşkanın emeklilik yaşı geldi. Artık evinde torunlarıyla vakit geçirsin. Buradan söz veriyoruz. 25 Haziran sabahı onu da mutlu edeceğiz.Her zaman söyledim bizim içimizde aşk var. Yaptığımız her şeyi aşkla, sevgiyle ve içten yapıyoruz. O yüzden 25 Haziran sabahı biz kazanacağız. Türkiye kazanacak. Hepinizin bayramını kutluyorum ve hepinizi çok seviyorum” dedi.

BUCALILARLA BULUŞTU

Programından ardından CHP İzmir 1. Bölge 7. Sıra milletvekili adayı Ednan Arslan ile birlikte Buca İlçe örgütünün Gölet mesire alanında düzenlediği seçim çalışmasına katılan Özkan birlik ve beraberlik mesajları verdi. Özkan’a CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ ve partililer eşlik etti. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Özkan, “Bizim bu toplumda yaşayan kimseyle sorunumuz yok. Artık bir değişim vakti geldi. Millet kazanacak Türkiye kazanacak” diyerek sözlerini noktaladı.