CHP Sinop Kadın Kolları'nda görev değişimi

CHP Sinop Kadın Kolları'nda görev değişimi

CHP Sinop İl Kadın Kolları Başkanlığı’na Necla Topal seçildi.

CHP Sinop İl Kadın Kolları bugün gerçekleştirdiği kongre ile yeni başkanını seçti.  Canan Atabek’in aday olmadığı ve tek adayla gidilen seçimde,  51 oyun 51'ni alan Necla Topal oy birliği ile CHP Sinop İl Kadın Kolları Başkanlığı’na seçildi.

Divan Başkanlığını Merkez İlçe Başkanı Aysun Özsönmez’in yaptığı kongreye, CHP Sinop Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Barış Karadeniz, Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, Ayancık Kadın Kolları Başkanı Fatma Üstün, Boyabat Kadın Kolları Başkanı Şenay Sezer, Gerze Kadın Kolları Başkanı Aydan Gürses, Türkeli Kadın Kolları Başkanı Necla Dinçel, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Çiloğlu Kuruoğlu ile kadın kolları yöneticileri ve üyelerinin katıldığı kongre, Atatürk ve şehitler adına saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, burada yaptığı konuşmasında, uzun süre birlikte gayretli ve özverili çalışmalar yaptıkları Canan Atabek’e ve yönetimine minnettar olduğunu belirterek teşekkür etti. Başkan seçilen Necla Topal’a başarılar dileyen Karadeniz, şunları söyledi:

“Yaşamın bütün zorluklarına göğüs geren, geleceğimize, çocuklarına, çocuklarının yarınlarına sahip çıkan, bizi, biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, aydın, ilerici, çağdaş yüzümüz, fedakar varlıklarımız, Cumhuriyet Halk Partili devrimci kadınlarımız bugün bir görev değişimi yaptılar. Sinop’ta mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşarak büyük bir mücadele vermiş bir kardeşiniz, evladınız olarak görevi devreden Sayın Canan Atabek’e ve yönetimine minnettarım. Sonsuz teşekkür ediyorum. Görevi devralan Sayın Necla Topal’la da el ele, omuz omuza, birlik ve beraberlik içinde halkın iktidarını kurmak için mücadele verdik. Şimdi görev değişikliği yaptılar. Yine hep beraberiz. Bunun bilinciyle CHP Sinop olarak bir bütün halinde ve güçlü bir yönetimle iktidar mücadelemize hazırlanıyoruz. Ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşıyan 2019'daki seçim sürecinden mutlaka kazanarak çıkmalıyız. Bu büyük zaferimizi partimize fedakar devrimci kadınlarımız kazandıracak. Buna yürekten inanıyorum.”