Çiğli Belediyesi'nden yarıyılda sinema şöleni

Çiğli Belediyesi'nden yarıyılda sinema şöleni

Çiğli Belediyesi,bu yıl da sömestr tatilinde karne alan öğrencileri unutmadı. Çiğlili çocuk ve gençler, birbirinden güzel ve eğlenceli filmleri bu sömestrde de izleyebilecek.

Çiğli Belediyesi geleneksel hale getirilen sömestr sinema şöleni ile birbirinden güzel ve eğlenceli filmlerle Çiğli’de yaşayan çocuk ve gençlere şölen tadında bir tatil programı sunmaya hazırlanıyor. Filmler 22 Ocak pazartesi gününden itibaren belediye konferans salonunda ücretsiz olarak izlenebilecek. Gösterilecek filmler arasında; Şirinler Kayıp Köy, Kong Kafatası Adası, Leblebi Tozu ve Örümcek Adam Eve Dönüş yer alıyor. 9 gün boyunca filmler her gün 10:30, 13:00, 15:30, 17:45 ve 20:00 seanslarında izleyicisiyle buluşacak.

Karne hediyemiz

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, yoğun bir eğitim döneminin ardından gelen yarıyıl tatili için çocukları ve gençleri unutmadıklarını belirterek, onlar için güzel bir sinema şöleni hazırladıklarını söyledi. Başkan Arslan, “Çocuklarımız eğitim dönemi boyunca çok yoruldular. Böylesi yorgunluğun ardından dinlenmek onların hakkı. Bu nedenle yarıyıl tatili süresince onlar için birbirinden güzel, eğlenceli filmlerin yer aldığı bir program hazırladık.Karne almanın heyecan ve mutluluğunu yaşayan çocuk ve gençlerimizin yanındayız. Sinemaya gidecek maddi gücü olmayan aileler için bu eksikliği gidermek istiyoruz. Vizyon filmleri gösterimimiz sayesinde bu konuda onlara destek olmaya çalışıyoruz. Tüm çocuk ve gençlerimizi film şölenimize davet ediyoruz” diye konuştu.