Dikili Belediyesi,  temizlik harekâtı başlattı

Dikili Belediyesi, temizlik harekâtı başlattı

Dikili Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı temizlik harekâtı kapsamında Dikili Sanayi Sitesi’ne el attı. 

Özgür TUĞRUL-Sabahın erken saatlerinden itibaren sitenin dört bir yanına dağılan ekipler köşe bucak temizlik yaptı. Çöp ve mıntıka temizliğinin yanında sitenin etrafında bulunan hafriyat atıklarını da toplayan ekipler, 20 kamyon çöp ve molozun bertaraf işlemini gerçekleştirdi.
 
Hemşehrilerine daha temiz ve yaşanabilir bir kent sunmak için ilçe genelinde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarının hafta sonu ayağında Dikili Sanayi Sitesi’ne çıkarma yaptı. Sabahın erken saatlerinde 20 kişilik ekiple başlanılan ve 2 kamyon, 2 kepçe, 2 traktörün kullanıldığı temizlik çalışmasında görüntü kirliliği oluşturan tüm atıklar ve çöpler toplanıp temizlenerek, sanayi sitesi ve çevresi daha temiz bir görüntüye kavuşturdu.  
 

20 Kamyon Çöp ve Moloz Toplandı
 
Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe genelinde mahallelerde, cadde, meydan ve sokaklarda gerçekleştirdiği rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra ilçemizi daha yaşanılır kılmak ve çevre bilincini üst seviyeye çıkarmak için özveri göstererek ek çalışmalar gerçekleştirmektedir. Dikili Sanayi Sitesi’nde icra edilen çalışma da bunlardan biridir. Ekiplerimiz Pazar günü olması ve neredeyse tüm işyerlerinin kapalı olduğu sanayi sitesinde yaptığı çalışma ile 20 kamyon çöp ve molozu bertaraf ederek, hafta başı itibariyle hem esnafımıza hem de sanayi de işi olan vatandaşlarımıza daha temiz bir ortam sunmuş oldu. Hassasiyetle çalışan ekiplerimizi kutluyor, halkımızdan da çevrenin korunması hususunda gösterdikleri özveriyi arttırarak sürdürmelerini talep ediyoruz” dedi.