Dikili’de örnek bir çalışma...

Dikili’de örnek bir çalışma...

Sevginin kenti olarak anılan ve halkının yüzyıllardır hoşgörü içerisinde yaşadığı Dikili’de belediye ekipleri, örnek bir çalışmaya daha imza atmaya devam ediyor.  

Özgür TUĞRUL-Dikili Belediyesi, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri için ilçe sınırlarında yer alan ibadethanelerde gerçekleştirdiği temizlik ve bakım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dikilililer’in de büyük destek verdiği çalışmalardan dolayı Başkan Tosun ve belediye çalışanlarına övgüler yağıyor.

Mobil Ekip Oluşturuldu

Dikilili hemşerilerinin daha temiz ve daha huzurlu bir şekilde ibadet yapmalarının sağlanması için Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un talimatıyla mobil ekip kuran Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe sınırları içerisinde yer alan ibadethanelerde başlattığı periyodik temizlik çalışmasını kesintisiz sürdürüyor. Oluşturulan mobil ekip ile ibadethanelerin iç ve çevre temizliğini itinalı bir şekilde yapılırken, çalışmanın son etabında dış alanlar hidrostatik yüksek basınçlı yıkama aracıyla tazyikli su ile yıkıyor.  İnsan sağlığına zararı olmayan, hijyeni en üst seviyede sağlayan temizlik malzemelerinin kullanıldığı çalışmalarda ibadethanelerin içi gibi dış alanları da sağlıklı ve pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuluyor.  

“İbadethanelerimizin Sevgi ve Dostluk Kokusunda Olmasına Çok Önem Veriyoruz”

Belediye yetkilileri ilçe sınırlarında yer alan tüm ibadethanelerin her zaman pırıl pırıl olması için çaba sarf ettiklerini belirterek, “Mustafa Başkanımız ibadethanelerimizin sevgi ve dostluk kokusunda olmasına çok önem veriyor. Bizde Dikili Belediyesi olarak tüm inanışların ibadethanelerine eşit değerde sahip çıkmaya ve bu kutsal alanların pırıl pırıl olmasına dair büyük gayret gösteriyoruz” dedi.

Temizlik çalışmaların gerçekleştiği ibadethanelerin birisi olan Dikili Merkez Çarşı Cami cemaati de, bu güzel ve anlamlı çalışmalardan dolayı Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun başta olmak üzere tüm ilgililere teşekkür ederek, “Bu örnek çalışmayı takdirle karşılıyoruz” dedi.