Dünyaca ünlü boksörler Buca’da tartıya çıktı

Dünyaca ünlü boksörler Buca’da tartıya çıktı

Uluslararası Mix Fight Championship turnuvası öncesi dünyaca ünlü boksörler tartıya çıktı. Bob Sapp, James Mcsweeney , Peter Aerts, Sergio Pıque, Mehmet Özer, Selçuk Ustabaşı ve Atakan Arslan gibi kick boks sporunun başarılı isimlerinin tartıya çıkıp yüz yüze geldiği toplantıda ünlü Türk boksör Selçuk Ustabaşı ile eşleşen Amerikalı dev Bob Sapp saldırgan tavırlarıyla rakibine üstünlük sağlamaya çalıştı. Tartıda elindeki elmayı parçalayıp güç gösterisi yapan Bob Sapp, Ustabaşı’na su fırlatıp ve sert tekmeler

Uluslararası Mix Fight Championship turnuvası 27 Ocak’ta Buca’da yapılacak. Dünyaca ünlü boksörlerin ringe çıkacağı ve kıyasıya mücadeleye sahne olacak turnuvada, Bob Sapp, James Mcsweeney , Peter Aerts, Mehmet Özer başta olmak üzere Selçuk Ustabaşı ve Atakan Arslan gibi kick boks sporunun başarılı isimleri dövüşecek. Buca Belediyesi’nin katkılarıyla 9 Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak müsabakalar öncesi turnuvaya katılan 28 sporcu eşleşme için tartıya çıktı.

Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen toplantıda tartıya çıkan kick boksun başarılı isimleri toplam 14 maç için eşleşti.

Turnuvanın organizatörlüğünü de üstlenen “ Avatar Atakan” lakabıyla tanınan ünlü sporcu Çağan Atakan Arslan’ın ünlü kisk bokscu Peter Aerts ile gösteri maçı yapacağı turnuva öncesi tartıya çıkan sporcular yüz yüze geldiklerinde gerginlik ve heyecanları gün yüzüne çıktı.

Turnuvada en heyecanlı karşılaşmanın Amerikalı dev Bob Sapp ile Türk boksör Selçuk Ustabaşı arasında geçmesi bekleniyor. Ustabaşı ile eşleşen Sapp heyecanlı maça saatler kala tartıda saldırgan tavırlar gösterdi. Tartıda elindeki elmayı sıkıp suyunu çıkaran Bob Sapp, Ustabaşı ile yüz yüze geldiğinde elindeki suyu fırlatıp, tekmeler savurdu. Güvenlik ekiplerinin zorlukla ayırdığı usta boksörler turnuvanın oldukça heyecanlı ve sert geçeceğini ortaya koydu.

Buca Belediyesi’nin katkılarıyla 27 Ocak’ta Saat 19.00’da 9 Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan 'Mix Fight Championship' turnuvası birçok ülke televizyonu tarafından canlı olarak yayınlanacak.