El emeği ürünler yaşam vadisinde gelire dönüşüyor

El emeği ürünler yaşam vadisinde gelire dönüşüyor

Kadın emeğine her daim değer veren Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan etkinliklerinin gerçekleştiği İstanbul’un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi’nde emeğin sergilendiği bir stant açtı. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nün kültür sanat kurslarında eğitim alan kadınların el emeği ürünleri, bu stant vasıtası ile Beylikdüzü halkı ile buluşuyor; satılan ürünler, emek sahiplerine gelir oluyor.

Ramazan programları dolayısıyla her akşam, Beylikdüzü’nde yaşayan yüzlerce kişinin ziyaret ettiği Yaşam Vadisi’nde bulunan stanttaki el emeği ürünler, görenleri hayran bırakıyor. El emeği ürünlerin satışa sunulduğu stantta, Beylikdüzülüler, kadınların el emeği ürünlerini satın alarak onların aile bütçelerine de destek oluyorlar. 

El Emeği, Göz Nuru Ürünler Görücüye Çıkıyor

Ramazan ayı boyunca, Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan el nakışı, iğne oyası, tel kırma, mefruşat, takı tasarımı, Trabzon el işlemesi kurslarında eğitim alan kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin dönüşümlü olarak sergileneceği stantta, onlarca ürün alıcılarını bekliyor. Kadınların yaptığı el emeği ürünlerin büyük beğeni topladığı stantta, görevli personeller, vatandaşlara, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan kültür-sanat kursları hakkında bilgiler de veriyor.