Emre Aydın 32. Ata Gençlik Konseri’nde Büyükçekmece’yi salladı

Emre Aydın 32. Ata Gençlik Konseri’nde Büyükçekmece’yi salladı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı ulusal kurtuluş mücadelesinin 98’inci yıldönümü coşkusu, Büyükçekmece’de Emre Aydın konseri ile zirve yaptı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile birlikte sahneye gelen ve ismi Mustafa Kemal Atatürk’ten sadece tek harfle farklı olan Mustafa Kemal Apatürk’ün Büyükçekmece gençliği adına Emre Aydın’a plaket takdim eden ünlü şarkıcı için hoş bir sürpriz oldu.

 32. Ata Gençlik Konseri

Büyükçekmece Kültürpark Kemal Sunal Anfi Tiyatro da gerçekleşen 32. Ata Gençlik Konseri’ne  yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Sevilen sanatçının şarkılarına eşlik eden Büyükçekmeceli gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı doyasıya kutlarken unutulmaz bir gün yaşadılar.

Gençlerin bayramını kutladı

Emre Aydın’a çiçek takdim eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarını kutladı. Sanatçıya Büyükçekmece gençliği adına Mustafa Kemal Apatürk isimli bir gencin plaket takdim etmesi Emre Aydın’ı hem şaşırttı hem de hoş bir sürpriz oldu.

Başkan Akgün’e teşekkür

Sevilen sanatçı Emre Aydın’da, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e böyle anlamlı bir günde kendisini gençlerle buluşturduğu için teşekkür ederek; “Başta milli mücadeleyi baştan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” ifadesini kullandı.