Engellilere ücretsiz eğitim

Engellilere ücretsiz eğitim

Buca Belediyesi engelli vatandaşlara kendi işinin patronu olma fırsatı sunuyor. Engelli vatandaşların çalışma hayatında önünü açmak ve iş fırsatları yaratmak için çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi Konak Rotary Kulübü işbirliği ile KOSGEB Girişimcilik Eğitimi başlatıyor.

Buca Belediyesi ve Konak Rotary Kulübü işbirliği Buca’da yaşayan ve kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlar için büyük bir fırsat yarattı.

Buca Belediyesi, engelli bireylerin yaşamdan kopmayıp, çalışma hayatına katılması için KOSGEB Girişimcilik Eğitimi düzenleyecek.

Konak Rotary Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilecek eğitimler Buca Belediyesi Çamlıkule Semt Evi’nde 14-17 Ağustos 2017 tarihleri arasında 4 gün boyunca verilecek.

Toplam 32 saat verilecek eğitimler sonunda KOSGEB Girişimcilik Eğitimini tamamlayan engelli vatandaşlar hayallerini gerçekleştirmek için bir adım atmış olacak.

KOSGEB Girişimcilik Eğitimine katılıp kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşların 31 Temmuz- 9 Ağustos 2017 tarihleri arasında Çamlıkule Semt Evi’ne başvurması yeterli olacak.