Evleri yanan aileyi mağdur etmedi!

Evleri yanan aileyi mağdur etmedi!

Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, Ahmediye Mahallesi'nde çıkan yangın sonucunda kullanılamaz hale gelen evini baştan sona yenileyerek bir ailenin daha mağduriyetini giderdi.

EV BAŞTAN SONA YENİLENDİ

Yangın sonrasında hane halkını evden tahliye eden ekipler, içi tamamen yanan evin tamirat ve tadilatını hızla gerçekleştirdi. Yangında tamamı hasar gören evde tamirat ve tadilat çalışması yapan Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hasar gören banyoyu tamamen yeniledi, kapılar değiştirildi, duvarlar boyandı, mutfak dolapları yenilendi, yeni fayans ve parkeler döşendi. Yangın sonrasında ailenin tüm eşyaları kullanılamaz bir hale gelmişti. Ekipler ailenin ihtiyaçları doğrultusunda yeni eşyaları eve yerleştirdi ve evin temizliği yapıldı.

''ÖNEMLİ OLAN HAYIR DUASI ALMAK''

Ailenin tüm ihtiyaçlarının karşılanması için talimat veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; ''Yıllardır hizmetin temeli sevgi anlayışıyla işimizi sevgiyle yapıyoruz. Belediyecilikte bizlere düşen görev sadece caddelerde, yollarda, sokaklarda çalışmalar yapmak değil, mağdur durumda olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın isteklerini de gerçekleştirmek. Yaptığımız çok yönlü hizmetlerle Büyükçekmece'de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu vatandaşlarımıza hissettirmenin gururunu yaşıyoruz. Evi yeniledikten sonra ailenin hayır duasını almak ekibim ve şahsım için en büyük mükâfattır'' diye konuştu.