Gazi Mahallesi'den Muharrem İnce'ye bağış kuyruğu

Gazi Mahallesi'den Muharrem İnce'ye bağış kuyruğu

Geçtiğimiz günlerde yaptığı mitingde seçmene “Ateşleyin bakayım” diyerek bağış isteyen Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin çağrısına Gazi Mahallesi'den Sivil Toplum Kuruluşları ve Derneklerden karşılık geldi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bağış talebine karşılık veren Sultangazi ilçesi Gazi Mahallesi'den,Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler banka önünde sıraya girerek bağış yaptı.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, bir mitinginde 'Ateşleyin bakayım, hepiniz 5 TL, 10 TL ne varsa yatırın' diyerek seçmenlerinden bağış istemesi,ardından  Gazi Mahallesi'den,Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler bağışta bulunmak için banka önünde toplandı.

Kalabılık nedeniyle kuyruk oluşurken, Sosyal Yaşam Dinamikleri Derneği Başkanı Bezat Ünal Yaptığı Açıklamada , her zaman İnce’nin yanında olduklarını ve Gazi Mahallesi'den  ona güçlü bir destek sağlamak istediklerini söyledi.

Malatya Hekimhan'ın Aşağı Saz, Yukarı Saz köylerinin dernek başkanı Ali ŞAHİN, karınca kararınca  Türkiye'nin her yerinde bu bağış kampanyasına destek verilmesi gerektiğini söyledi. 

CHP Sultangazi Önceki Dönem İlçe Başkan Yardımcısı Genç İş adamı Kanber Koçak “Cumhurbaşkanlığına aday olan Muharrem İnce´ye, bu demokratik yarışta başarılar dilerim. Sultangazililer olarak her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kalabalık daha sonra banka önünde sıraya girerek tek tek bağış yaptı.

İnce’nin bağış kampanyası için hesap numaraları şöyle:

Türkiye İş Bankası TBMM Şubesi:

İBAN: TR37 0006 4000 0014 3620 7707 70

Ziraat Bankası TBMM Şubesi

İBAN: TR16 0001 0009 0303 3023 2760 04