Güz Güz’e sporcu başkan

Güz Güz’e sporcu başkan

İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk hedefleyen Güzelbahçe Belediyespor’un yeni başkanı Belediye Meclis Üyesi Soner Tanrıkulu oldu.

Güzelbahçe Belediye Düğün Salonu’nda yapılan kongrede eski başkan Alpay Kandemir aday olmadı. Yapılan seçim sonucunda oluşan yeni yönetim kurulu arasında görev dağılımına göre; Soner Tanrıkulu başkanlığa seçildi. As Başkanlığa; İsmail Kandemir, 2. Başkanlığa; Osman Kaçmaz, Salon Sporları Sorumluluğuna ise Osman Afacan getirildi. Salon Sporları ve Masterler Sorumlusu; Hamit Yurtman, Uzak Doğu Sporları Sorumlusu; Zekeriya Erken, Futbol Şube Sorumlusu; Mustafa Korkut olurken, Radet Çiğdem; Saymanlığa, Ahsen Çiftçi ise Genel Sekreterliğe getirildi.

1975 doğumlu, evli ve bir çocuk babası olan işadamı ve Güzelbahçe Belediye Meclis Üyeliği yapan Soner Tanrıkulu, çeşitli takımlarda yıllarca futbol oynadı. Futbol sevdalısı olmanın en büyük avantajı olduğunu ve bu sevdanın da sonunda kulüp başkanlığına getirilmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Soner Tanrıkulu, “Yıllarca Göztepe, Altay ve İzmirspor gibi büyük camiaların alt yapılarında futbol oynadım. Futbola aşık biri olarak beni bu göreve layık gören ve gelmemi sağlayan çok kıymetli Güzelbahçe Belediye Başkanımız Sayın Mustafa İnce'ye sonsuz teşekkür ederim. İlk önce sezon sonunda Play-Off’a kalıp, ardından şampiyonluğu arzuluyoruz. Zaten ilk devreyi takım olarak 25 puanla 3. sırada tamamladık. Lider olan Çeşme ile aramızda 4 puan fark bulunuyor. İkinci devreye takımımızın başarılı teknik direktörü Yasin Çamtepe'nin isteği doğrultusunda 3- 4 oyuncu daha takviye etmeyi planlıyoruz. Yönetim kurulu olarak teknik heyetimizin tüm isteklerini yerine getireceğiz. Oyuncularımızı da elimizden geldiğinde memnun edip, lig sonunda gülen taraf olmak istiyoruz” dedi.

Tanrıkulu, Güzelbahçe Belediyespor'un teknik heyetini oluşturan ve takımın başarısında önemli pay sahibi olan Yasin Çamtepe, İsmail Dermenci ve Tan Gökdeniz’in yeni gelen yönetim kurulunun aldığı karar sonucunda görevlerine devam edeceğini söyledi.